WIJ ZIJN SPECIALISTEN IN WAT WE DOEN

ONZE DIENSTEN EN EXPERTISE

Water- en gasinstallaties

Voor het aanbrengen van de water- en gasleidingen kunnen naast de koperen pijp diverse systemen toegepast worden.

Riool Installaties

Zowel binnen- als buiten rioleringen worden door ons vakkundig aangelegd. Ook hier kunnen diverse systemen gebruikt worden.

Zinkwerken en HWA

Of het nu gaat om mastgoten of bakgoten in beugels of een zinken dakgoot op maat verwerkt in een houten betimmering, het is voor ons geen probleem.
Wij verzorgen tevens reparaties aan bestaande goten.
Hemelwater afvoeren worden door ons aangebracht en aangesloten op het riool.
HWA is er in PVC, zink of koper, rond of vierkant.

Sanitaire Installaties

Wij leveren en monteren uitsluitend A-merken. Door een samenwerkingsovereenkomst met diverse groothandels hebben wij de beschikking over meerdere showrooms en voldoen wij aan de wensen.

DIT IS WAAROM WIJ U BETER VAN DIENST ZIJN

Vakkundig

Wij voeren al onze werkzaamheden uit met een optimaal resultaat als einddoel, maar dat spreekt voor zich. Onze 80 jaar ervaring staat garant voor een enorme en waardevolle dosis kennis van het installatie- en loodgietersvak.

N

Betrouwbaar

Onze persoonlijke service maakt ons tot een betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden. Ons loodgietersbedrijf kenmerkt zich door persoonlijke klantbenadering en flexibiliteit. Samen met u komen we tot de beste oplossing. Nieuwbouw, verbouw, renovatie en/ of onderhoud, we behandelen elke opdracht met de juiste zorg en leveren kwaliteit op maat.

Kwaliteit / Veiligheid

Ons loodgietersbedrijf voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd.

 

Westfriezen zijn nuchtere mensen, niet zeuren maar doen. Daar houden we van en daar worden we ook om gewaardeerd. Dagelijks zijn we met 27 vaste medewerkers actief op het gebied van restauratie, renovatie, nieuwbouw en onderhoud. We werken voor een aantal vaste aannemers waarbij wij garant staan voor het voldoen aan de gestelde normen en kwaliteitseisen. Ondanks dat we meegroeien met de vraag van de markt zullen we nimmer afwijken van onze fundamenten: Vakkennis en betrouwbaarheid. Omdat wij een erkend installatiebedrijf zijn bent u gewaarborgd van een goede installatie. Alle leidingen worden door ons op dichtheid gecontroleerd. Onze monteurs zijn op de hoogte van de geldende normen en voorschriften om een veilige en betrouwbare installatie te monteren.

WATER/ GAS INSTALLATIES

Er worden steeds meer eisen gesteld aan de materiaalkeuze voor de aanleg van water- en gasleidingen. In overleg met de opdrachtgever wordt een keuze gemaakt uit het assortiment van leidingsystemen.

Voor het materiaalgebruik van water-en gasleidingen zijn de laatste jaren veel ontwikkelingen.
Naast de koperen leiding en fitting passen wij ook andere systemen toe.

ZINKWERKEN EN HWA

Of het nu gaat om mastgoten of bakgoten in beugels of een zinken dakgoot op maat verwerkt in een houten betimmering, het is voor ons geen probleem. Wij verzorgen tevens reparaties aan bestaande goten.
Hemelwater afvoeren worden door ons aangebracht en aangesloten op het riool.
HWA is er in PVC, zink of koper, rond of vierkant.

RIOOL INSTALLATIES

Er worden steeds meer eisen gesteld aan de materiaalkeuze voor de aanleg van riolering. In overleg met de opdrachtgever wordt een keuze gemaakt uit het assortiment van leidingsystemen.

Wij hebben ervaring met diverse leidingsystemen waaronder PVC, PP en PE. Daardoor kunnen we goed inspringen op de wens van de opdrachtgever. Wij monteren nieuwe installaties maar ook voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit.

SANITAIRE INSTALLATIES

Wij leveren en monteren uitsluitend A-merken

Zelf hebben wij geen showroom, maar door een samenwerkingsovereenkomst met diverse groothandels hebben we de beschikking over meerdere showrooms.

In deze showroom/ toonzaal kunt u op afspraak sanitair uitzoeken (of geheel vrijblijvend rondkijken), waarbij u geholpen wordt door gespecialiseerde mensen. Als de indeling van de badkamer en de keuze van het nieuwe sanitair is bepaald, zullen wij zonder enige verplichting een offerte uitbrengen voor het leveren en monteren van uw nieuwe sanitair. Bent u het eenmaal eens geworden, dan kunt u er zeker van zijn dat het nieuwe sanitair volgens uw wensen wordt geïnstalleerd.

ONS WERKGEBIED

Ons werkgebied omvat Noord-Holland en directe omgeving.

Bedrijfsgegevens

Loodgietersbedrijf Gebr. Sneeboer B.V.

Nijverheidsweg 12
1693 AM Wervershoof

T. 0228 581 929
E. info@loodgietersbedrijfsneeboer.nl

Kwaliteit / Veiligheid

Ons loodgietersbedrijf voldoet aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit en veiligheid,